20% korting op gordijnen
20% korting op behang

Een frisse lentelook in huis met onze gordijnen & behang

Het is bijna lente! De narcissen en krokussen schieten weer uit de grond. Tijd voor een mooie make-over van je woning. Gordijnen en behang vormen een sfeervolle basis voor je interieur. De sfeer in je huis verandert meteen als je één van deze producten kiest. Wij vertellen je alles over luxe en kwalitatieve gordijnstoffen. Voor iedere stijl hebben we een passend gordijn (ook nog eens isolerend). Met een nieuw behangetje maak je de kamer helemaal af. Van hippe designs met rijke kleuren tot een persoonlijke foto op je muur. Ben je nog aan het dubben wat je precies wilt? Kom dan naar Colors@Home voor advies. Je profiteert bovendien tot en met 25 februari 2023 van maar liefst 20% korting op gordijnen & behang. Zien we je snel? Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Colors@Home Gosselink dé interieurspecialist!

We bieden we nog veel meer andere producten die voor een fantastische make-over van jouw interieur kunnen zorgen. Colors@Home Gosselink snapt dit. Daarom zoeken we samen met jou naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Toch nog moeilijk om een keuze te maken? Bij ons in de winkel in Steenderen bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellen